baby when it's love, if its not rough it isn't fun

hatar lördagar. hatar alla dagar egentligen. just nu händer det ingenting. jag orkar jag inte med blogg orkar inte med bilddagboken. jag skulle vilja att alla datorer i världen exploderade och att dom inte kunde tillverka flera. det skulle vara rätt så bra. fast ändå så orkar jag inte gå härifrån. jag är nästan fast. kidnappad. hmm emo. jag längtar till sommaren. det snöar där ute jippi. och så längtar jag till valborg. men just nu känns det bara onödigt om det kommer en bra dag. för jag är trött ful och tjock. ja skit tjock. åttifyra kilo väger jag för er som inte visste. okej nu känner jag mig som en äklig flicka som verkligen älskar att sitta vid datorn men skriver bara såhär för att folk ska tro att jag är kidnappad på nått sätt. haha. nää nu ska jag dra. jag ska först laga mat me min syster sen ska jag ut.

du luktar emo
va
ja du luktar emo
hur luktar jag då
rök & parfym
ok


jag trodde det var vår

Ångest... skolan har börjat. Jag känner mig mer kidnappad än någonsin. Igår funkade inte mitt internet inte min TV eller telefon. Jävla bredbandsbolag skit. Haha jag hade fått lite panic (DATANÖRD). Men nu sitter jag här igen, bloggar och kollar på mina fular bilder jag tagit under dagen. Viccan har kommit hem från coola Åre och jag hatar min långa lugg som nästan täcker för mina ögon. Idag har jag varit på stan och det var sjukt fint väder. Sen kom Victoria hem till mig. Hugos är sötaste fiket i hela Uppsala och min bäbis är sötaste bäbien i hela Uppsala och min biblotikarie är den snyggaste biblotikarien i hela Uppsala. Tråkig fakta om mitt liv och tjabatjenahallå ingen bry sig ändå. Men jag har tråkigt liv så jag kunde lika gärna befinna mig i Island eller någon annan stans. Island<3

Give me moneey


But I'll always choose the black in front of white

Igår var det underbart väder och jag drog till Grämby Centrum med massa coola kompisar som jag inte träffat på hela 2009. Vi åt på Burger King och jag köpte ett par röda skor på stadium och ett par svarta legginsjeans och en röd kalender (09) och en BH från HM. Dom ska flytta HM så det va värsta reeeeeeeeea och jag ba reeeeeeeeeagera. Och så såg jag en jäytte fin tröja på HM som kostade 349 kr.
Idag är det söndag och jag tror att Viccan har kommit hem från Åre för hon kommentera min bild på bilddagboken. Det snöar som fan och jag ska nog ta och ringa henne. Saknad! Imorgon är det skit skolan och jag har ångest som fan för jag orkar verkligen inte med den. Jag vill bara ha sommar lov. Men nu ska jag sluta deppa för jag måste ju ända upp klockan sju imorgon och så måste jag plugga och sånt som bara gör mig spyfärdig. Hjälper Josefin med blogg just nu


MY BLOG IS SEXI

Friday i'm in love.
Yeey min blogg är normal igen. Jag gjorde inte mycket mer än att gå och duscha sova vakna platta håret (& ja jag suger på att göra det :(). Idag har jag inte gjort mycket mer än att cyklat lagat mat och snart ska jag hämta min lillebror i stenhagen. Det läskigaste jag vet är att åka buss till stenhagen. Seriöst det är skit läskigt! Alla i bussen ser ut att vara på väg till ett berg där dom sedan ska hoppa ner i från. Ska också köpa en kalender i Maxi. I need it. Jag saknar Henry.

MY BLOG IS SEXI NAT

Fitta! Jag har ju fan förstört min blogg. Jag kanske borde skriva på engelska i fortsättningen. Eller so kanske jag borde skriva so har asso utan dom tre sista bokstaverna i alfabetet. Nej jag ska forsoka kolla vad det ar. Eller so fragar jag min kusin. Well now i do stop being a bloggeek. I have to take a shower and find my pick and maybe call someone. God night

fezt i kåbo

Grym fest igår. Min kusin fyllde 20 och hade födelsedagsfest i kåbo samma lokal som min syster hade. Dagen började med att vi åkte runt och hämta upp folk som inte hittade dit och som skulle hjälpa till med att fixa i ordning saker. Sedan fixade vi oss och jag hade på mig en blå jeansklänning och strumpbyxor och så lånade jag min systers skinnjacka. Det blev mycket dans dricka och sånt som man gör när man vill fira någon ett år närmre döden. Åh, vilken kväll. Jag prövade olika klackskor och mina ben såg assmala ut i jeans klänningen. Fick sms från Ida och hon frågade om vi kunde fika. Jag skrev ja men ångrar lite för jag lovade kusin att hjälpa till och städa lokalen. Men jag ska försöka. Och för att hjälpa mig på traven så måste min äkliga mobil strängas av (slut batteri) och jag kan inte smsa henne. Är i Kåbo nu hos min syster. Hon dansar Belly dance. På kvällen (igår) kollade vi på nykeln till frihet (haha fjärde gången va!). Åh Andy gubben var sööööt. Och jag håller med Ronja. Den borde heta nykeln till frälsnig eftersom att dom säger det i filmen.
Okej nu slutar jag skriva. Måste äta.oh baby oh baby

Bilo, they call me Billy Bilo
I'm like a fish on a lilo, I'm all out of place
It's written all over my face

Bilo, some call me blood clot wierdo
Oh they fuck with your mindo
When you do it skag and bone

Bilo, they call me Billy Bilo
Oh they fuck with your mindo
When you do it skag and bone

Ronja jag har din gula tröja och du har min ros.
Helgen va ok


jag är vilse 

SKOLAN yeah yeah

Okej jag känner att jag inte borde vara så aktiv på bilddagboken. Jag borde faktist sluta med mina ciggbilder också. Sen kanske jag inte ska bombadera med egopics. Men jag är trotts allt kidnappad. Haha. Nä det va inte kul. Åh jag har blivit kär i våran biblotikarie (stavning är inte mig grej!). Han är typ gulligaste kopian av Joakim Berg och Henry heter han. Om jag någon gång gifter mig ska det vara med honom, tro mig! Och på alla hjärtans dag ska jag och pånk skicka lite roliga brev till honom. Kärleksbrev. Han är så gullig när han ger och så fin när han hjälper ettorna med att hitta rätt bok och sånt som får en att känna "koooooom sexi". Haha nej inte kåt utan mer, jag vill ha dig. Fast han är typ 30.
Nästa vecka är det lov. Jag ska se Darin liiiiiiiive åh han är en lite gud med tandställning. Fast han har inte kvar den (synd) men ändå. Det ska bli party också nästa vecka. Kusin Rosa fyller 20 tror jag. Ok party 800 grader.

Lite bilder från skolan (pånken & jag)
a good mondayIdag var det friluftsdag. Vi var i sunnersta gropen. Det var lite uttråkande eftersom att vi inte hade någon pulka och för att vi inte fick sitta inne i cafeét som fanns där (pga av kåt kärring). Vi satt vid en kall brygga och drack varmchocklad och åt pizza. Vi pratade om saker och höll nästan på att dö. Fast det gjorde vi inte som tur va. Efter skolan åkte vi lite gratis buss och hälsa på Helena på malmaskolan och min lillebror.  Sen träffade vi Alice i atmosfärden och hon va ba cool. Hennes LM kompis och jag snackade samma språk! Plus i kanten. Sen gick vi hem till Hanna och kollade på gamla bilder och prata lite hehe. 
Jag vill verkligen till hamre på sportlovet men jag vill faktist hellre till Norge men jag vet inte riktigt än om vi ska åka dit. Så mitt sportlov är lite obestämt. Hursomhelst så har jag ett äkligt fysikprov på onsdag så jag måste plugga.
Vet inte om jag har något mer att säga. Timo Räisänen är fin

I DONT MIND IF YOU DONT MIND

Hej det är februari. Jag har hunnit klippa mig och gjort lite saker. I onsdags fikade jag med Josefin och Victoria och i fredags hade jag ute disco med Ronja och Alice. Vi träffa en vänlig lite man som gjorde snälla saker. Sen när jag skulle träffa pappa vid forex så såg jag honom igen. Men då var han bara läskig så jag låssades gå in i en random affär. Hehe. I lördags åkte jag till Gävle. Det var kul, föutom att det var minus 50 grader. Jo. Vi har fått massa kanaler och jag har sett på massa bra filmer ex. förortungar och ett öga rött och nykel till frihet och (ochochoch) förtrollad. Men efter klockan 00.00 blir det porr kanaler. Bånge lixxom!

Jag tror jag kan jag tror jag kan jag tror jag kan...äh.
RSS 2.0