:*


En gång i tiden
var jag rädd att varje andetag jag tog
skulle bli min första sista chans att skriva sanningen
ett val
och hur som helst och när som helst
och var som helst kan allt ta slut
så stanna klockan ta en timeout
spara spelet jag har bara ett halvt liv kvart nu

Jag har börjat gå till skolan

I'd become smoke and hide in your cigarette pack

Idag har det snöat. Jag har suttit och druckit kaffe hela dagen och pluggat spanska och lite matte. Jag hatar skolan. Verkligen hatar den. På lördag blir det iaf party med mina älsklingar. Men jag är inte säker än. Nu sitter jag och försöker skriva klart min skräcknovell. Asså hur fan kan man göra en skräck novell egentligen? Hursomhelst så går det skit.
Ska lyssna på lite kent nu puss.


I hate it when i'm sober and i love it when i'm drunk

I fredags skulle jag åka hem till min syster direkt efter skolan men hon var på Willys med mamma så jag fick åka hem till Ronja en stund i stället (i stället för ljud) för att vänta utanför i två timmar. Hursomhelst tog vi 21:an till Ronja och så kom Alice också och hon typ don't give a shit. Hon fick min autograf och vi åt gröt och mackor.
Sedan gick jag hem till min syster då rå (Ronja bor världigt nära henne). Vi stekta biff och gjorde potatismos till middag. Sen kollade vi på Hells Kitchen och Let's dance. Inte pjokigt. Eller jo lite. Sov över där iaf.
Nästa dag så gick vi till lokalen för att förbereda inför festen (party time)! Vi gjorde i ordning mat och allt. Ronja var på stan och träffa BD Alice (ångrar så mkt att jag missa henne) så hon blev en smula sen. Men till slut kom hon men LM och systemkamera. Vi åt jätte god middag (kycklig, mamma-ris, lasange mm). Okej jag ska sluta med inom parantes meningar. Senare på festen så hitta ronja en flaska lätt öl (hahhhh). Vi gick ut och en kille råka blanda ihop mig med min syster (hm (FÖRLÅT)). Han berättade iaf om sina problem och sitt bråk med hans kompis Ali och sen frågade han om vi ville göra Ali glad genom att följa med på fest. Vi berättade för dom att vi redan var på fest och att det var snällt av dom att bjuda. Ronja var maffia och öppnade flaskan med hjälp av ett cykelställ. Go girl.
Vi gick in sen och parta typ mmm typ och rökte vattenpipa. Dancy timeeee

Ronja och jag övernatta i lokalen med min syster och hennes pojkvän. Det blev en sen natt... haha.
Kul helg iaf & klackskor är det äkligaste som finns. Haha bilden är på mig och Alice.the smiths

Sweetness Sweetness, I was only joking when
I said I like to smash every tooth in you head
Sweetness Sweetness, I was only joking when
I said by right you should be bludgeoned in your bed


I'D LIKE TO SMASH

Nu har det gått mer än en vecka av den nya året. Jag har hunnit fylla femton och besökt Dalarna. Skolan suger som vanligt, det är inget som har ändrats direkt. Jag hatar att skolan alltid är lika tråkig och grå. Men tror alltid att den ska bli lite mer intressant efter lov men blir lika besviken varje gång. Dalarna var iaf underbar. Var där med massa fina tjejer som jag inte hunnit träffa så mycket under lovet. Ingenting alls faktist. På väg hem i busse satt jag och pånk och lyssnade på musik och sjöng med så högt vi kunde. Anna har åkt hem den tredje januari och det gorde mig ledsen. Min födelsedag sög, jag åt på reasturang i Almunge med min familj och såg på TV och saknade Henry. Jag vet inte vilken desing jag ska ha på min blogg. Det blir bara fult vad jag än har. Ska fråga min kusin om hon kan hjälpa mig. Idag har jag varit med Pånken. Hon är finast och hon räddar min tråkiga skoldagar. Jag tror nog ska sätta på vatten kokaren nu och se på TV. Jaaaaaa, jag älskar TV.

Jag har kärat ner mig i the smiths. Åh älskar dom! Bigmount strikes agin är nog den bästa låten.


RSS 2.0