bodyshop!

håll dig fräsch och lukta gott på våren! få den rätta vårkänslan med Bodyshop. missa inte att vara först med de senaste trenderna inom hälsa och tävla om en hälsoresa. 

handla 3 produkter på bodyshop och var med och tävla om en hälsoresa här

för att gå in på bodyshops hemsida klickar du på denna annons:


monroe.


så jävla fin. så fint namn, så fina tänder, fint hår, läppar... vill dö. hur känns det nästan? att vara så himla fin utan att ens behöva tänka på att missa en brunkräms fläck eller finnen på hakan? maila mig.

vår.

med sådann dålig updatering som jag har haft dom senaste veckorna är jag nästan livrädd för att börja uppdater igen. eller okej livrädd var ju en aning att ta i, men så fort jag lägger ner fingrarna på tangentbordet så undrar jag vad fan det är jag ska skriva. fördjupa mig i olika kärlekssituationer eller skriva om mina känslor är ju nästan dumt när jag egentligen inte vet någonting om kärlek och suger på känslor. kan bara mätt och jämt säga att jag mår bra nu när våren har hittat hem.
tillsvidare så tänker jag mest skriva om hur fin våren är, berätta om mina dagar och ge er musik tips.


dom senaste veckorna har jag haft fina kvällar i kåbo, träffat dilan och camilla, fått långt hår och träffat sjukt mycket nytt folk. bilder på dessa fina dagar jag har haft har jag tyvärr inte. förutom möggliga mobilbilder men såndanna får bara inlägget att se skrynkligt ut.

idag brann det i våran skolan för typ sjuttioelfte gången så då fick vi alla gå hem. jag ida bestämde oss för att cykla till bryggan.


där satt vi i våra vår-brillor och åt icaglass.

sen kom jacob.


& lovisa med sin vattenpipa.
sen kom det lite fler människor.
denna vecka har jag ett par stycken prov och på fredag är dett Valborg! gud vad tiden går snabbt. känns som det var igår jag deppa åt att det är långt kvar till Valborg.

springer iväg och pluggar nu!
alltid är du vacker, hår och läppar och lockar och hud, som alltid doftar sommar vårregn, äpplen eller vild kaprifol

Min statistik börjar sjunka till botten nu, men jag klandrar er inte. Det är ju jag som verkligen inte orkar blogga just nu. Känns som om mitt intresse till att dela med mig av mitt liv verkligen inte verkar vara på topp. 
Om ni undrar hur jag mår så mår jag riktigt jävla bra. Har haft ett lov som jag aldrig kommer glömma, en fin vecka i Örebro och 2 nya 16-åringar (grattis till viktoria och ida).

Eftersom att det är vår nu i Uppsala (och förövrigt i hela landet) så kommer jag må riktigt bra tills solen slocknar och äppelträden ruttnar i höst. 

här får ni ett klipp som jag har gjort med min favortilåt + några videos jag gjorde i Örebro påväg från Norrby till Grankotten. elevator love letter - stars. Kan inte tänka mig att det finns en finare låt åååååååh. 

någon gång, jag vet inte när, så kommer jag tillbaka med bilder och texter och citater. håll utkik!

jag vill bara säga att jag har påsklov, att det är sol och att denna vecka kommer vara extra vacker.


Taxmannen
VinterNoll2
Töntarna
Socker
Sjukhus
Romeo återvänder ensam
LSD, någon?
Musik Non Stop
Idioter
Saker man ser
FF
Ingenting
Vy från ett luftslott
Krossa allt/Dom andra

På drift
Kevlarsjäl
Kärleken väntar
Mannen i den vita hatten (16 år senare)


RSS 2.0