juli - september

Juli.

Jag fortsatte under ett par dagar att befinna mig i 40graders-varmt land. Jag hängde mycket med Anna, badade bara för att det var sommar, åt mycket mat, firade min systers förlovning, sov på hustak om nätterna under stjärnorna, jag fick en sommarflört som var något av det finaste jag sett och kollade på VM. 
Efter att ha klappat massa kossor och åkt lika många parisehjul så var det dags att säga ajdö till alla. Jag grät ganska mycket den dagen. 

Men jag blev glad ganska raspt dagen efter för vi åkte nämligen till Istanbul City & bode på hotel där tillsammans med Anna och CO! Sommarens höjdpunkt. Vi åkte hyrbåtar genom Istanbul, satt i varma rosa-blommade parker, åt frukost på uteserveringen, skrattade åt de kinesiska turisterna och klappade vilsna katter. Jag var glad varje dag då för då kände sommaren lite extra prydlig och exotisk. Läs om en dag i Istanbul.
Jag var också några dagar i Österrike. 

Augusti. 
Jag kom hem till Uppsala, mitt rum och mina vänner. 
Jag gick på födelsedagsmiddag hos Ronja som fyllde 16 år.
Det var så himla fint att träffa alla igen efter att saknat dem så himla mycket. Här hänger vi ganska galet hos Hanna. 
Åkte till Stockholm en dag under en helg och träffade Anagina på tåget hem. Vi pratade ganska mycket hon hon var så snäll
jag började förvånade gymnasiet (bilden är inte tagen i augusti). Det kändes till en början hur läskigt som helst att gå där i korridoren och möta nya ansikten, men det gick snabbt över. För efter några dagar kändes allt ganska bekvämt och bekant. 
Den här filmen toppade min lista av favoritfilmer. 500 days of Summer heter den. Under augusti vilda jag mest efter min extremt långa resta, försökte ta igen allt jag missat och smälta in i uppsala luften igen. "så. nu går jag gymnasiet, när jag kollar bak står det att mitt "vuxenliv" börjar då. jag känner mig mindre än någonsin bland alla 3:or"

September.

När det blev sådär diskret kallt och skolan var dryg så hängde jag för det mesta med Alice och hade måndagsfikan med vänner som man inte längre träffar varje dag. 
I samband med ny klass, nya ansikten och nya läxor så bestämde sig Alice för att ha en klass middag. Vi åt god mat och hade det fint
Jag klippte lugg (för typ hundronde gången i mitt liv). 
Min lillebror hade "UIF:s dag" och jag och mina systrar tog hand om grillen.


Jag var på familjen spelning. 

På onödigt långa raster så kunde man på 5min (!!!!!) gå till stan och äta salland på Cupido. September var en månad som har gått så himla fort. Genom en fingetknäppning så vips hände jag mest med mina studieböcker, rökte mer än jag brukar och glömde vilka som var mitt umgänge.
Skrev inte ett ända dagboksinlägg under september. 


hej idag åkte jag till Stockholm.

jag älskar tavlorna inne på Jacobs på T Centralen i Stockholm.

Förra vintern.

Alice har klipp ihop lite videos från förra vintern och jag var med i den. Här är hela videon.
<iframe src="http://www.facebook.com/widgets/like.php?href=http://kidnappad.blogg.se/"
scrolling="no" frameborder="0"
style="border:none; width:450px; height:80px"></iframe>

april - juni

April.
Det var då solen kom fram och man cyklade från skolan till bryggorna vid fyrisån och åt billig glass och rökte vattenpipa. Solen var så himla välkommen och jag var glad nästan jämt. Här är Lovisa vid bryggan efter att våran skolan brann lite och man fick åka hem tidigt på dagen. 
Hängde med Ida. 
Jag fick påsklov och var med dom här typerna. Vi satt inträngde på ballkongen och rökte vattenpipa och lyssnade på remix låtar.

Jag hade världens skummaste och roligaste morgon med Ludvig och Hannah. Vi log i soffan kanske i timmar och skrattade åt allt som flög in i oss. Sen åt vi mackor och drack pucko.

Vi hade grillkvällar i hågadalen med jättemycket folk.

Ida fyllde 16 år och vi på på Rififi och jag gav henne gamla Lars Winnerbäck låtar i födelsedagspresent. Jättegullig dag


Vi hade en misslyckad kåbofest med strul och sånt så vi bestämde oss för att åka in till stan för att sitta på ett kvällscafé. Sent på kvällen kom Dilan och Cami från Stockholm. Jag hängde med dem i Uppsala hela natten och åt pannkakor, promenerade till kåbo, berättade läskiga historier och satt på Mc'D. Här filmade vi lite spontant för att vi inte hade någonting annat att göra (åh lyssna på Dilans 118 800-låt i slutet)

Våran klass hade spexfoto och jag var utklädd till Lisbeth i Stieg Larssons filmer. Ganska så mysig dag iaf

Jag var i Örebro en helg med min storasyster hos min andra storasyster, Naza. En jätte värd helg med sol och grill. Tyvärr är det här den ända bilden jag hittar från Örebro.

Sen var det också valborg med stor grillfest och läskiga efterfester.

Sen var april mest bara solig och vi hängde ute på rasterna vid solväggen och åt icaglass. Jag var upptagen med att gå upp i vikt och åkte till Månkarbo med min familj. "att varje helg känns så värd och att jag får massa sms varje dag känner jag att jag inte ens vill dö när jag är 100 år gamal just nu. fast bara nu."

Maj.

Jag fick en ballkong till mitt rum tack vare snälla byggare och körsbärsträden blev rosa.

Man kunde gå ut i tunna strumpbyxor och jeanjacka.

Hum C kvällar då och så den opopulära vattenpipan.


Jag var på en taccomiddag hos Gülsüm i Gränby.

Det var vitsippor överallt och jag lyssnade på fin musik.

På skolrasterna så log vi (Elsa, Siri, Ida, Sussie, jag och Ronja) bakom skolan på gräsmattan och åt glass. Det var sol nästan varje dag.

Såhär såg Uppsala ut i maj.

Jag var hos Ronja ganska mycket också och hade min hårförlängnig lite ibland. Hos Ronja så satt vi i sofforna och kollade på TV, satt på utemöblerna med cigaretter och cola (det är underbart), bakade och satt ute och fika.

Jag fikade också på uteserveringarna.

Jag och Ida åkte en jättefin dag till Stockholm för att gå på RixFM festivalen mest bara för att se Amy Macdonald spela. Vi träffade hennes kompisar på Espesso House, åt glass på kungsträdgården och träffade Lisa & Rasmus. Sen lyssnade vi till musiken som spelades och dansade med publiken.

Jätte mysig dag.

Det var morsdag och firades så att man nästan fällde en tår.
Mellanmål hos Viktoria ibland vilket jag borde bättras på. Maj fortsatte vara fin med alla blommor och med sommarplaneringar och cykelturer. Det var ju mycket mer som hände under den här månaden, fast jag kommer tyvärr ihåg ganska få saker. Men ett fint citat från min dagbok "jag är så himla glad över att det verkligen är sommar nu, solen är uppe nästan hela tiden och dagarna blir bara ljusare och ljusare".
Juni.
Det hände inte så mycket under juni innan jag åkte iväg för att spendera sommaren utanför Europa. Men jag började sätta upp mitt hår lite smått efter att inte ha gjort det under hela min högstadie tid. Det var nog mest värmen som fick mig till det.
Jag förberedde mig mest inför min resa. Köpte nya klänningar osv.
Jag var med Ronja väldigt mycket också och vi hade det himla bra nu när det bara var några få dagar kvar av skolan och sen byebye Eriksberg.
Min syster Bozang tog studenten och vi hade en gårdfest med mycket folk och mycket mat. 
Jag slutade ääääntligen nian, fick mina betyg och bilade ner till Asien (Irak, kurdistan) tillsammans med mina kusiner från Sverige och Anna från Norge. Vi hade det hur roligt som helst där och alltid var bara godis för oss. Det är ganska svårt satt veta vad och vad jag exakt gjorde under diverse månader för att jag alltid tappade bort mig i dagarna. 
(min moster och hennes dotter och min kusins barn på bilden. här sitter vi i deras trädgård en eftermiddag och lyssnar på när min kusin sjunger)
Helt underbar var junimånad. Det finaste var nog att träffa den underbart härliga släkten som fanns så utspridd över hela Kurdistan (i gamla bondebyar, i New York-wannabe städer, på bergen och längst dem farliga flodarna), att gå ut i stan klockan sju på kvällen, köpa allt man ser (för att kostade typ 5 kr) och dricka granatäppelsaft, bli blöt utan att tänka på det och le. julafton.

Julstämmning i hela världen. Fast det är lite sjukt ibland vad folk kan göra för en högtid:

Julpynting i Warszawa.

Världens dyraste julgran pyntad på Emirates Palace Hotel i Abu Dhabi. Prydnadena är smycken i gul och ädelstenar värde elva miljarder dollar.

Wien.

Taipei är så vackert pyntat med julejul över hela staden.

Oceanografiska museei i Monaco blir fiskarna matade av en jultomte.

Bilder från SVD. God jul fina ni

januari - mars.

Januari.
Jag började året med att bege mig till Stockholm för att hälsa på hos Dilan. Det var när man behövde två lager halsdukar för att inte frysa och trettio lager tröjor. Jätte fin tripp där vi träffade Mango och Ella på ett café och sedan Cami och Viktor-André på Café Tullis. Vi åt potatisbullar hos Dilan, gick kalla promenader, filmade för våran nya serie "Roshbash" och dagen efter träffade jag Ronja efter en månads uppehåll. 
Jag fyllde 16 år och vi hade en mysig lokalfest med hur mycket mat som helst och vattenpipa.
Min syster fyllde år och det blev en kåbo minifest med henne kompisar och rökning under fläktar.
Min januari look får ni bara på en närbild eftersom att helbild inte riktigt var min grej då.
Jag fikade ganska mycket. Med Alice, med Ronja, med Alice och Ronja tillsammans. Så a lot of min budget försvann pga av att jag var i min fika period.
Jag umgicks med Ronja nästan jämt efter att vi träffades i Stockholm. Vi hade övernattning hos mig en dag och vi gick nästan jämt lång promenader i det kalla vinter vädret. 
Januari var typ simmning på Badet, keso mackor, te, "hoppaöverlunchochgåpromenadistället"-dagar, fem marlboro per dag och tuperat hår. Citat från min dagbok "att träffa Ronja var världens bästa start på ett nytt år. hur dum får man vara?"
Februari.

Såhär såg Uppsala ut i Februari utanför stora Waynes Coffee.
Också en fika månad. 
Jag var på en Michael Jackson konsert och gick på gymnaisemässor och studiebesök och hade därmed gymnasie-ångest. Träffade Jonas väldigt ofta och satt på genomfarten en ganska stor majoritet av min fritid där. 

Vi hade en spelkväll hos Viktoria och så minns jag öl&te kvällen. 
jag såg på film alldelles för mycket. 
Gräddglass och Meangirl-kväll med Ida och påbörjan av en ny friendship också kan man säga. 
Vi hängde nästan varje skoldag i cafeterian och drack gratis te från Serban. 
Skaffade hårförlängning som blev min bästa och sämsta vän. Sen träffade jag mycket Alice och fikade på hugos med henne. Filmade kostiga telefon-filmer och skrattade för ingenting.
& jag gick på hemma fester där man sitter i vardagsrummet och lyssnar på höghög musik och träffar kända bloggare.  Citat "jag ska bara äta bröd ikväll och dem kalorierna försvinner kanske under min 2 timmars promenad? åh hatar att det är så kallt"

Mars.
Såhär såg Uppsala ut i mars.

Min storasyster skulle iväg i en månad så jag stannade över hos henne en kväll för lite middag och Desperate Housewives.
Satt på Café Genomfarten under mars också och hängde med dom här tjejerna + Siri och Ronja väldigt mycket.
Satt på Alice balkong och drack te med henne när solen var framme ibland. Vi älskade att sitta och prata hur mycket som helst och hälla te i kaffemuggar från Q8 och gå till bryggorna. 
jag älskade Mars och log för att våran var så nära. 
Jag såg filmen Percy Jackson på bio med Alice två gånger under februari. Filmen var lite speciellt så det var värt att betala 200 kr för den.
Jag hade en liten kåbo fest för att fia Hanna 16 år. Ganska lyckad kväll där vi rökte hemma gjord vattenpipa, träffade många många nya människor och dansade till polka remix. Tiger som ligger där i hörnet av soffan blev liten av en förälskelse. Spermatiger heter han och för att visa våran kärlek så gjorde vi en spematiger film:
Jag var hemma hos Hanna och bakade hjärtformad kladdkaka med Ronja, Max, Jacob och Carro.
Sen såg jag ju också världens bästa band, Kent. Åh hela konserten är så svår att beskriva med ord, helt fantastiska var dem och jag kände för en gång skull att jag kunde dö lycklig. Bilen är från Adrian. "jag läser Magnus Nordins böcker som om det är det sista jag ska göra och är ledsen över att jag aldrig går på fest. när jag är på fest så gråter jag efter mitt täcke och boken."

väl hemma i Uppsala.

Såhär fin var himlen under hemresan igår i Enköping tidigt på dagen. 
Väl framme i Uppsala så gick jag direkt hem till Paulina där de satts och öppnades julklappar. Vi hade en liten mini julafton.
Tove fick för sig att skicka "Vem är Tove Cederholm" till 118 100.
Jag gav en mega stor kopp från Indiska och en skriva-av-sig-bok. Själv fick jag en superfin ABC tygkasse från Weekday och Marabou Premium choklad. 
När jag kramat godjul med klasskompisarna så mötte jag upp Ronja vid Svavagallerian och fortsatte till Waynes Coffee där runt tio fina människor satt. Här är min granne Lukas. 
Agnes och Elsa. 
Medans jag och Ronja satt och åt varma mackor och drack Chai Latte så kom Mona förbi. Så så så fin tjej.
Mona, jag, Ida och Ronja gick upp till Expen för att gå på SSU:s julavslutning. Här är Felix och Martin och bilden är oroterad jag vet.
Mona.
Vi kollade på Sunes jul, träffade alla fina ssu kompisar, åt julbakelser, pratade bara och fastade i hissar (hissen fastnade när vi åkte ner). 
Sen åkte jag än en gång hem till min saknade familj och åt god middag och min fin jacka som kommit med posten från @Modekungen. Sorglig nog så är den för tunn för att bäras på vintern så vi får se om den får hänga i min garderob tills solen smyger fram eller inte. 

Nu har jag jullov iaf, puss!

kaffe och tisdag.

Dricker kaffe och fixar oss inför hemresan. Sen drar jag direkt till Paulina såååå blir ingen uppdatering mer idag srryyy. Haha nej jag skoja bara med det sista. 
Men see ya soon då! 
puss!

måndag i Örebro.

Idag började dagen med att vi fick fint fint besök av Nazas granne, Yuri.
Idag har jag inte fotograferat någonting alls, typ. Vi gick iaf till en Myronas som ligger lite bort från stan. Utbudet där var hur stort som helst och man hittade någonting fint på alla avdelningar. Allt från gamla 70-tals skor till mini tekoppar från olika delar av Sverige.
Strorasyster.
väl inne i stan så stod några klädda i Indian kläder och spelade härlig centrummusik. Det var jättevackert.
Efter stadsrundan åkte vi till Grankotten igen. På andra sidan busshålsplatsen stod mina ena syster och väntade på bussen för att ta tåget hem till Uppsala igen. Vi vinkade henne adjö-vi-ses-imorgon-då-och-lycka-till-med-resan-hem och gick in för att äta pasta med köttbullsgryta. 
Haft en sånn himla bra helg. Så värt att missa sista pluggskoldagen i skolan och avslutningen. Imorgon åker jag iaf hem och då ska vi ha mini julafton och jag ska på en julfest med SSU. 

puss!

behind me back, the bottle is ready to blow.

Sent i lördags så gick vi hem till min storebror som också bor i Örebro på studentgatan. Där bjöds det på daimtårta och varmchoklad. Fint
Igår, söndag, åkte vi inte iväg från Grankotte byn förns det blev mörkt ute. Så efter fem timmars frukostätande, kareoke, kaffe och granne-besök så bestämmde vi oss för att åka mot stan.
Vi gick till Mariabergs Gallerian en bit utanför stan. En hyfsat bra galleria med julkänslan i magen också. 

Sen hamnade vi fem överhungriga tjejer på Brickerbackens resturang för att äta, mycket mycket mycket. 
Jag åt kycklingspett med tzatziki. 
När vi kom var vi så mätta så att det tog två timmar för oss att börja röra på oss igen. Här är naza vid sitt skrivbord.

örebro och världens godaste kycklingsgryta.

I fredags gjorde jag inget mer än att färdiggöra sista skoldagen för terminen och åka till Örebro för en helgtripp där med två andra systrar och min kusin Roza. Vi kom fram ganska sent:
Min syster har köpt en skölpadda, pånken, som är hur gullig som helst i sitt akvarium med en liten minidam och en gigantisk kotte. 
Såhär glada var alla att träffa varandra (och jag var då också jätteglad, bakom kameran)
Vi drack te, åt gott och bäddade för att se på filmen Holy Days. Filmen var jättebra och vi gick direkt och googlade på Jude Law för lite eyecandy. Vi lyckades sova klockan 3 på natten.
Nästan morgon, te ur min urgulliga blommiga Irak-tekanna, salami mackor, kokt ägg och surt te. Efter frukosten gjorde vi oss i ordning.
Fina på stan.
Efter fyra timmars julklapps shopping och kaffe drickning så väntade vi på bussen för att åka hem till min syster i Grankotten igen.
det snöade hela dagen.
det lagades jättejättegod kyckling gryta med ris, sallad(tomater, rödbetor, lök osv), vitlöksbaugetter och tacochips. fy vad gott.
man blev så mätt. 

Nu är klockan åtta och vi tittar genom gamla fotoalbum och pratar oavbrutet. Snart går vi ut till kylan igen för att uppleva helg. 
puss.

saker om mig på en pluggfri torsdag.

jag är bäst på börja skrattar åt absolut ingenting och samtidigt smitta folk med mitt ocharmiga skratt. sen också på att äta mat och spara pengar.

jag är sämst på förstå mig på främmande människor. varför de tycker som de gör och klär sig som de gör tillexempel. jag är nog ingen förståsig-påare. skeptisk mot oombedda människor som man inte har någon som helst aning om vad som driver dem.  

jag lyssnar på min lillebrors spel på ipoden. något action spel med pistoler och brutna ben.

jag pratar ibland tyst och bara som nödvändigast och ibland oavbrutet med hysteriska skratt emellan samt en nypa "typ, liksom, asså".


jag tycker om
att blåsa såpbubblor med cigarettrök inuti, filmen Grease när John Travolta första gången syns i bild och vänder sig om med en cigg i mungipan, döpa om caféer, titta på en bra film, efterfester och Urban Outfitters

kärlek är
det mest oaktuella, efterlängtade, spännande och nervösaste i mitt liv. 

i somras bilade jag ner till Turiket och sen Irak, sov mot bilrutan längst bak i bilen till "we no speak americano", mötte Anna i Kroatien, gunga på en hängmatta i Österrike, åt jordnötsglass i Istanbul, sov under hela bilturen i Serbien, blev attackerad av myggor i Bulgarien och satt på en uteservering i Ankara kl 5 på natten. 

sist jag grät var en lätt liten tår som föll sista dagen i Bryssel när ens mamma skickar väldens gulligaste "jag saknar dig"-sms. 

när jag vill tänka sätter jag mig ensam någonstans (kan vara i hörnet av en soffa, i min IKEA fåtölj eller längst bak i bussen) och fäster blicken någonstans omedvetet. 

när jag bakar ber jag min syster eller mamma om hjälp och till slut så sitter jag mest och smakar på smeten med vispen, berättar olika skämt och säger "har du gjort det, och det, och det?" medans den andra gör resten. 

just nu tänker jag på morgondagen. det gör jag ofta. vad kommer att hända imorgon?

idag har jag
suttit X antal timmar på Café Genomfarten med Alice och Emelie och bara pratat och pratat och druckit varm choklad.


ikväll ska jag kanske baka lite till klassfikat imorgon innan avslutningen!

imorgon kommer jag packa klart till Örebro, beställa biljetter och sätta mig på tåget dit samt ha klassfika och krama adjöken-vi-ses-på-tisdag med mina vänner. 

Listan är ifrån Julia och Sandra.

ger ni makten till Bryssel, blir vi hysteriska.

För lite repetition då så befann jag mig i Bryssel förra veckan i x antal dagar. Inget kunde gör december bättre än att ta mig bort från Sverige och in till ett främmande fransktalade musselätande land.  I Bryssel så...
flög vi med Rainair.
hamnade vi på ett Luicamingel första kvällen där man socialt fick ta sin mod till att gå fram och prata med EU politiker och äta chokladpraliner.
det blev mera mat än mingel.
hängde vi mycket i väntan på att alla 20 skulle samlas för att transporteras till hotellet igen.
bodde vi på Hotel Van Belle vilket liknade mera en labyrint än hotell. vi hittade ett veranda liknade ställe. här är Felix och Ida.
Besökte vi Sveriges Ständiga Representation Vid Europeiska Unionen. här är kungen och drottningen!
väntade på att bli insläppta till EU parlamentet.
Izabel.
träffade vi Anna Hedh. 
guidades vi runt på Parlamentet.
var resturangväggarna såhär fint målade.
besökte vi Atomium.
vaknade vi upp och möttes av sol påväg till Metro för att åka in till stan.
åt vi lunch.
besökte vi en julmarknad i Grand Place som var hur mysig som helst med våfflor&jordgubbar, parisehjul och julpyntning överallt.
åt vi revbenspjäll på Amadeus. man fick äta hur mycket kött man ville och hur mycket potatis med snepassås man ville.
Amadeus var ett jättefint ställe där väggarna var bokhyllor som präglades av gamla böcker på franska och i taket hängde tusen Indiska lampor och männen lutade sig pustade bakom med ett glas vin i handen efter dess femte potion revbenspjäll. 
ganska så var det.
gick vi för att köpa våfflor.
Felix.
stod vi på Storatorget för att se på julföreställningen och sjöng med på "santa Claus is coming to town" länge.
åt vi musslor.
gick vi mest runt i stan och upptäckte många nya syner och kände många nya dofter och skrattade många nya skratt.
jag amanda och matilda.
ida matilda och sanna.
hängde vi på ett fik jätte jätte länge där beställningpapprena låg som buntar i en jättestor kotte och kaffekopparna saknade handtag. vi pratade mest bara politik ända tills klockan blev lite mycket och kaffe kallt.
firade vi Matildas 19års dag på en fin fin restaurang där det mindre fint fick väntas på maten i en halvtimme och efterrätten var glass med chokladsås. 
nog med bilder nu! resan var jättevärd och fin. vi skrattade ganska för mycket och jag åt nog också för mycket tror jag. på kvällarna spelade vi kort på bottenvåningen i Hotel Van Belle, promenerade med Lucky Strike och satt vid brasan. 
enought with pictures va. återgår till plugget nu. 
see ya. 


Back from Bryssel.

Afton! 
kom hem från Bryssel igår efter 12 timmars transport. har haft en himla bra veckan! vill tillbaka nästan för mycket. föutom att vi gick på Luciamingel, besökte EU parlamentet, EESK, kommitéte, PES och Svenska Facket i EU så vinglade vi också runt på stan, åt vofflor på julmarknader, besökte Atominum, åt renbenspjäll och musslor, såg på julföreställning och sjöng med på "Santa Claus is coming to town" och skrattade lite för mycket. 
bilderna är många och min trötthet stor. såatte ja! 

(Bild på Byssel-reklam)

söndag.

idag pustade jag ut.
som man brukar göra när man hittar nycklarna efter att ha letat i en vecka.
eller när man precis har skrivit klart en tiosidors uppsats.
och när man tar första cigarettblosset på morgonen.  
nästan helt okej att jag satt inne hela helgen för det här. 
och nästan helt okej att jag kommer att få åka iväg imorgon. 
peppen och så. 

packmusik och mamma gör pizza. heja söndag.

torsdagseftermiddag och kväll.

Såhär såg ungefär min torsdag ut idag:
Jag fixa mig inför skolan då, som vanligt. Hade på mig min nya monki-tröja, mina franska byxor från loppisen i söndags och så ett par örhängen från Istanbul 2010. 
Efter skolan gick jag genom minus grader till stan för att träffa Awin som jag inte träffat på tusen år. Vi satte oss på Landing Café och pratade jättemycket om gamla storvretaminnen och "vad händer i ditt liv?". Det var sååååååååååååååhär bra. 
Wienerbröd och kaffe och mitt swedbank kort.
och jag.
Hela caféet präglades av mycket fina lampor och det såg så mysigt men samtidigt vackert ut.
Efter att ha vinkat av Awin vid stationen gick jag till Genomfarten med Victoria och Ronja. Victoria och ny hårfärg!
Ida kom förbi, avlider av söthet
Jag provade Ronjas fina mössa och log läskigt
Ida var glad över att ha köpt en Ipod för 100 kr (det syns inte med den har en trasig skärm)!
Maria och Siri kom efter ett tag
Sen gick jag och Ida ut för att gå upp till Expen. Vi skulle nämligen träffa lite bryssel fridenz!
Hela stan är julpyntade nu vilket får vinter att se LITE bättre ut.
Efter kaffe och brysselprat så tog vi bussar hem för att plugga. Det var den torsdagen. 
hey så länge!

RSS 2.0