januari - mars.

Januari.
Jag började året med att bege mig till Stockholm för att hälsa på hos Dilan. Det var när man behövde två lager halsdukar för att inte frysa och trettio lager tröjor. Jätte fin tripp där vi träffade Mango och Ella på ett café och sedan Cami och Viktor-André på Café Tullis. Vi åt potatisbullar hos Dilan, gick kalla promenader, filmade för våran nya serie "Roshbash" och dagen efter träffade jag Ronja efter en månads uppehåll. 
Jag fyllde 16 år och vi hade en mysig lokalfest med hur mycket mat som helst och vattenpipa.
Min syster fyllde år och det blev en kåbo minifest med henne kompisar och rökning under fläktar.
Min januari look får ni bara på en närbild eftersom att helbild inte riktigt var min grej då.
Jag fikade ganska mycket. Med Alice, med Ronja, med Alice och Ronja tillsammans. Så a lot of min budget försvann pga av att jag var i min fika period.
Jag umgicks med Ronja nästan jämt efter att vi träffades i Stockholm. Vi hade övernattning hos mig en dag och vi gick nästan jämt lång promenader i det kalla vinter vädret. 
Januari var typ simmning på Badet, keso mackor, te, "hoppaöverlunchochgåpromenadistället"-dagar, fem marlboro per dag och tuperat hår. Citat från min dagbok "att träffa Ronja var världens bästa start på ett nytt år. hur dum får man vara?"
Februari.

Såhär såg Uppsala ut i Februari utanför stora Waynes Coffee.
Också en fika månad. 
Jag var på en Michael Jackson konsert och gick på gymnaisemässor och studiebesök och hade därmed gymnasie-ångest. Träffade Jonas väldigt ofta och satt på genomfarten en ganska stor majoritet av min fritid där. 

Vi hade en spelkväll hos Viktoria och så minns jag öl&te kvällen. 
jag såg på film alldelles för mycket. 
Gräddglass och Meangirl-kväll med Ida och påbörjan av en ny friendship också kan man säga. 
Vi hängde nästan varje skoldag i cafeterian och drack gratis te från Serban. 
Skaffade hårförlängning som blev min bästa och sämsta vän. Sen träffade jag mycket Alice och fikade på hugos med henne. Filmade kostiga telefon-filmer och skrattade för ingenting.
& jag gick på hemma fester där man sitter i vardagsrummet och lyssnar på höghög musik och träffar kända bloggare.  Citat "jag ska bara äta bröd ikväll och dem kalorierna försvinner kanske under min 2 timmars promenad? åh hatar att det är så kallt"

Mars.
Såhär såg Uppsala ut i mars.

Min storasyster skulle iväg i en månad så jag stannade över hos henne en kväll för lite middag och Desperate Housewives.
Satt på Café Genomfarten under mars också och hängde med dom här tjejerna + Siri och Ronja väldigt mycket.
Satt på Alice balkong och drack te med henne när solen var framme ibland. Vi älskade att sitta och prata hur mycket som helst och hälla te i kaffemuggar från Q8 och gå till bryggorna. 
jag älskade Mars och log för att våran var så nära. 
Jag såg filmen Percy Jackson på bio med Alice två gånger under februari. Filmen var lite speciellt så det var värt att betala 200 kr för den.
Jag hade en liten kåbo fest för att fia Hanna 16 år. Ganska lyckad kväll där vi rökte hemma gjord vattenpipa, träffade många många nya människor och dansade till polka remix. Tiger som ligger där i hörnet av soffan blev liten av en förälskelse. Spermatiger heter han och för att visa våran kärlek så gjorde vi en spematiger film:
Jag var hemma hos Hanna och bakade hjärtformad kladdkaka med Ronja, Max, Jacob och Carro.
Sen såg jag ju också världens bästa band, Kent. Åh hela konserten är så svår att beskriva med ord, helt fantastiska var dem och jag kände för en gång skull att jag kunde dö lycklig. Bilen är från Adrian. "jag läser Magnus Nordins böcker som om det är det sista jag ska göra och är ledsen över att jag aldrig går på fest. när jag är på fest så gråter jag efter mitt täcke och boken."

Kommentarer
Postat av: ronja

Åh,s å underbart. Man får flashbacks över hela året och jag saknar lite det som varit. Fast nu får man blicka framåt helt enkelt och hoppas på att det blir bättre. Lite som förr. Fast ändå inte.Förörvigt, mhm.. stora bröst jag hade! Herregud. Jag dör.När ska vi ses på fika då, mitt hjärtegull?

2010-12-23 @ 23:24:03
URL: http://fiveletters.blogg.se/
Postat av: ronja

Jag var INTE seriös med brösten. Platt som en pannkaka ju. Herregud. Varför sa ingen åt mig? hahahah <3

2010-12-23 @ 23:24:42
URL: http://fiveletters.blogg.se/
Postat av: Lana

Du var ganska platt, haha. Men nu är du ju snygg som attans! Och fortsätt så, va snygg ok?

Saknar också det. När jag kollar alla tusen gamla bilder på oss och tänker "men shit, det där är slut nu. aldrig mera stå vid rökporten och dricka pucko" eller "kommer vi någonsin skolka från björns lektion igen för att dra till bryggan och kedjeröka?" nejmen.

Sant, vi blickar framåt!

Och minnena kommer ju alltid att hänga med :)

2010-12-24 @ 12:50:10
URL: http://kidnappad.blogg.se/
Postat av: ronja

Hihi dessutom har vi många många dagar på oss att skapa nya minnen hjärtis! ;MD

2010-12-24 @ 17:23:19
URL: http://fiveletters.blogg.se/
Postat av: Paparazzibecka

sv, god överskattad jul!

2010-12-24 @ 18:32:27
URL: http://paparazzibecka.blogg.se/
Postat av: Jossan & Nessie

SV: Tack! God jul :)

2010-12-24 @ 19:22:15
URL: http://goodness.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0