juli - september

Juli.

Jag fortsatte under ett par dagar att befinna mig i 40graders-varmt land. Jag hängde mycket med Anna, badade bara för att det var sommar, åt mycket mat, firade min systers förlovning, sov på hustak om nätterna under stjärnorna, jag fick en sommarflört som var något av det finaste jag sett och kollade på VM. 
Efter att ha klappat massa kossor och åkt lika många parisehjul så var det dags att säga ajdö till alla. Jag grät ganska mycket den dagen. 

Men jag blev glad ganska raspt dagen efter för vi åkte nämligen till Istanbul City & bode på hotel där tillsammans med Anna och CO! Sommarens höjdpunkt. Vi åkte hyrbåtar genom Istanbul, satt i varma rosa-blommade parker, åt frukost på uteserveringen, skrattade åt de kinesiska turisterna och klappade vilsna katter. Jag var glad varje dag då för då kände sommaren lite extra prydlig och exotisk. Läs om en dag i Istanbul.
Jag var också några dagar i Österrike. 

Augusti. 
Jag kom hem till Uppsala, mitt rum och mina vänner. 
Jag gick på födelsedagsmiddag hos Ronja som fyllde 16 år.
Det var så himla fint att träffa alla igen efter att saknat dem så himla mycket. Här hänger vi ganska galet hos Hanna. 
Åkte till Stockholm en dag under en helg och träffade Anagina på tåget hem. Vi pratade ganska mycket hon hon var så snäll
jag började förvånade gymnasiet (bilden är inte tagen i augusti). Det kändes till en början hur läskigt som helst att gå där i korridoren och möta nya ansikten, men det gick snabbt över. För efter några dagar kändes allt ganska bekvämt och bekant. 
Den här filmen toppade min lista av favoritfilmer. 500 days of Summer heter den. Under augusti vilda jag mest efter min extremt långa resta, försökte ta igen allt jag missat och smälta in i uppsala luften igen. "så. nu går jag gymnasiet, när jag kollar bak står det att mitt "vuxenliv" börjar då. jag känner mig mindre än någonsin bland alla 3:or"

September.

När det blev sådär diskret kallt och skolan var dryg så hängde jag för det mesta med Alice och hade måndagsfikan med vänner som man inte längre träffar varje dag. 
I samband med ny klass, nya ansikten och nya läxor så bestämde sig Alice för att ha en klass middag. Vi åt god mat och hade det fint
Jag klippte lugg (för typ hundronde gången i mitt liv). 
Min lillebror hade "UIF:s dag" och jag och mina systrar tog hand om grillen.


Jag var på familjen spelning. 

På onödigt långa raster så kunde man på 5min (!!!!!) gå till stan och äta salland på Cupido. September var en månad som har gått så himla fort. Genom en fingetknäppning så vips hände jag mest med mina studieböcker, rökte mer än jag brukar och glömde vilka som var mitt umgänge.
Skrev inte ett ända dagboksinlägg under september. 


Kommentarer
Postat av: GUEVACCI

tack :D härligt, det är bra med =) vad händer imrn? gott nytt år :)

2010-12-30 @ 23:02:41
URL: http://guevacci.blogg.se/
Postat av: Marcus Å

Allt bra idag? :)

2011-01-01 @ 16:35:24
URL: http://slipsens.se
Postat av: Anonym

Vilken skola går du på?:)

2011-01-02 @ 17:25:53
Postat av: Lana

Katedralskolan! vem är du då?

2011-01-02 @ 21:07:15
URL: http://kidnappad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0