thoughts.

Måste ta och välkomna ni nya människor som har hittat hit till min blogg. bienvenidos mis amigos! 
Jag tänkte bara skriva lite, såhär i början på det nya året, om varför jag egentligen bloggar och vem jag är etc etc. 

Det var för cirkus två år sedan kameran blev min bästa vän. Jag hänga aktivt inne på bilddagboken och fick inte missa att fotografera en ända solnedgång, en vårglass eller en ända fågel på en eltråd. Så fixerad var jag av fotografi. Min pappa hade precis köpt en svart kompaktkamera som jag tyckte var hur frän och charmade mig så mycket att jag namngav den och överanvände den lite. Efter det har jag gått från kamera till kamera och från månad till månad, och om det var något jag var bra på så var det att dokumentera mitt liv. 
Så nu är jag lite van vid det. Nästan varje tripp jag beger mig på så följer min kamera med. 
Så den överraskande (eh) anledningen till att jag bloggar är nog för att jag behöver någonstans att placera mina bilder, någonstans att kolla tillbaka till om några år och skratta och få tonårs känslorna tillbaka igen. & det krockar också lite med anledningen till varför jag främst uppdaterar om när livet ler. Jag vill skriva om saker jag vill läsa om senare. Men för självklarhetens skull så finns det stunder då klockan går för långsam och inget får mig att gå ut, och fingrarna rör sig i jakt efter att få skriva lite, bara skriva. Så jag har mina dåliga stunder, jag lovar. När världen bara känns svart och vit, när jag gråter för att det är det ända och när jag känner mig så otroligt otroligt ensam. 

Några fler aktuella saker jag inte heller delar med mig av är skolan, mitt intresse för politik och andra utbildningsmässiga forum. Sånt känner jag att ni kan hitta i en studiebok eller något. Fast det kan ju såklart dyka upp sådant vilket är ganska uppenbart. Men att fördjupa mig i politiska frågor om mångfald och om Monas avgång är lite av vad jag hellre skriver här.  
(båda bilderna är från flickr.com)
Det är ju alltid dem där sommarkvällarna runt brasan, picknickarna under eken, cigaretterna, unga männen men vassa käken och flygresorna till det exotiska som jag gillar mest. Som får mig att le extra mycket och vara så närvarande i livet som möjligt. 
Något av det bästa jag vet är kläder. Från prickigt till spets och från byxklänningar till jeansjackor. Jag älskar allt sånt, för det visar dagen liten den jag är. Idag. Tyvärr har jag inte kenza-kroppen och det bästa självförtroendet så några "dagens outfit" blir det inte. Vilket är synd för det vore som en himla bra dagsrutin som man kunde ha. Bestämma sig för att "jag visar vad jag har på mig varje dag". Jag har inget sånt utan jag blandar mest, skuggar efter magkänslan lite. 

Det finns så mycket jag ogillar också: arga fulla män, stora skämmande fordon, miljö förstörning, diktaturer och seg internet. 

Mja. Men medans jag gör mitt, så får ni också ta och kommentera mina inlägg och yttra er. & ni kan följa mig på bloglovin, under det här inlägget kan ni "gilla" mig på facebook och över där -----> kan vi twittra om mig också. 


Kommentarer
Postat av: Marwa

men du har finare ;)

vad gör du då

2011-01-05 @ 13:07:36
URL: http://marwahs.blogg.se/
Postat av: Molly Bergström

Åh taaack :D:D

Vad gör du? :D

2011-01-05 @ 13:12:26
URL: http://mooollys.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

sv: åh vad kul att du är med och tävlar om ringen :D2011-01-05 @ 13:16:26
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: mathi

tack så mycket! älskar verkligen din header, underbar!

2011-01-05 @ 13:40:24
URL: http://grapewinefuckers.blogg.se/
Postat av: angelica

sv åh tack! :)

2011-01-05 @ 13:55:18
URL: http://angelicacarlsson.blogg.se/
Postat av: Johanna

Sv; Jag med :D De har lätt de bästa kläderna!

2011-01-05 @ 15:11:29
URL: http://jothefashionfreak.blogg.se/
Postat av: Yasmine

Jag svarar på kommentarer vad gör du själv då?

2011-01-06 @ 00:17:17
URL: http://ladyyasmine.blogg.se/
Postat av: Millah

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlTa hand om dig =) Kramar // Millah

2011-01-06 @ 00:44:34
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Lovisa

fin blogg :)

2011-01-06 @ 13:36:14
URL: http://lovisklara.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0