fevered fury.


snart får ni se vad jag har för mig om dagarna igen, snart detaljerar jag mina onsdags eftermiddagar och lägger upp nya "det här har jag köpt"-inlägg. innan dess kan ni kolla runt här, här och lyssna på det här (använder min brors spotify atm pga tekniska själ).

sordid and horrible.

La Maman et la Putain (1973) end monologue gif + screen caps
om 40 år... 
nejmen. det är bara det att det är så jävla tråkigt. fast veronica maggio är hjälten i spelet och som hon brukar säga "det här är värt att dö för, jag ser att mitt hjärta blöder". 


populär i de konstnärliga kretsar hon umgicks i.

Vi firar att det är sommar och att jag snart klarat första-året-på-gymnasiet-plugg med ett knippe minnen från förra sommaren. För det mesta hängde jag på skumma vattenplatser med vattenfall, stora träd som hopptorn och nattparker. 

vem vare? vem fucking fotade med blixt? finaste parken i Dühok föresten. nästa gång jag befinner mig där ska jag solt bära min drömkamera och ha Astrid Kirchherrs fotoskillz. tack. 


go easy.


om att påverka. en dag på stan förra veckan med sofitta. nu havire.

örebro.

I lördags åkte jag till Örebro för att spendera resten av helgen där vilket inkulderade fint bröllop med kycklingrätt, två kärleksduvor i lokalen och dans. Sen har jag gjort mycket mer där också. 
Här får ni bilder från festen som visar typ att jag sitter på samma ställe under hela kvällen. Men kamean fastnade där, så fick bara bilder från den riktningen, surt. 

grönalund, johnossispelning och kladdig sockervadd.


I fredags var jag i Stockholm. Runt fyra åkte vi till Grönalund. Fick sommaren09-nostalgi efter alla gånger jag svettats i köer och trängts i folkmassor under konserter. 


Innan Johnossi och medans det regnade utanför satt vi och åt vestoviopizza och pratade och var allmänt pepp. Det här är Emelieas minihawaiipizza. 

I Johnossi vimmlet. 

Ett tag kom Markus Krunegård in med hatt och sjöng sickness med bandet. Så fint. Precis som resten av konserten

Efter 18 karats gold och nertramade ölburkar promenerade vi längst vattnet.
Vi gick tillbaka till trängslet för att köpa sockervadd.

Nathalie och Emelie

Alice och dumleseger i bakgrunden <3
Paulina 
Där satt vi ett tag och åt kladdig sockervad tills vi åkte in till stan igen, åt kvällmat och tog tåget hem.

saturday morning and sunrise in my face.

jag kom ihåg att jag hade en liten promise under påsklovet att fotografera alla fina solnedgångar, varje dag. tyvärr underskattade jag min mobil under hela lovet men här är ändå några bilder med solglimtar bakom stenhagenskogar och från mosters balkong tex. 
åh kan inte sluta älska det här trots 1,2 mp. 
gör det här ni också. samla bilder på alla fina solned/uppgångar ni ser, vart ni än är.

personne.


tjugograder plus och jobbiga uppsatser får mig att sluta vilja skriva här. så därför säger jag hejdå ett tag. föresten alla som ska på Johnossi på fredag, lämna en kommentar dåååååfredag.

I fredags fick vi helg och då satt jag en kort stund på Storken med Paulina och Alice och verkligen fikade på fiket för första gången på länge

Vårt fikande blev till ett möte som jag inte var bjuden på så jag fick gå

När det blev kväll senare så cyklade jag in mot stan och sedan till ekonomikum parken. 

Viktoria var självklart där. 

Klara och hennes vänner kom förbi. Här är Alva

AlicePati kom med sin longboard och var hur söt som helst
Sen blev det kallt och jag cyklade till Kåbo. Fin kväll


storken och idas kattungar. onsdag.

Just nu glider vi mest bara runt, gör nationellaprv och sitter på Storken. Idag har jag suttit på Storken, lunchat med Alisha och cyklat till Flogsta för att hälsa på Idas kattungar naaawawawawawaaw typ hela tiden. Hitta på egna bildtexter: 


<33333333333333jag ba: tisdag.

Alla himla teorier om vad livet har för egnetlig mening och varför vi lever. slöseri på tid. du lever för att du ska leva ditt liv och sedan spelar det egentligen ingen roll vad du har åstadkommit med. Alltihop rasar sedan ihop och du glöms bort och ingen kommer ihåg vad du brukade ha på dig och hur du låter när du skrattar. För att efterlikna en kliché så säger jag att man ska ta varje dag för sig. 


Idag var det tisdag iaf. Jag cyklade hem till Alice och väckte henne klockan 8 morgonen. 


När det blev lunchdags mötte vi upp Sofia och gick till Cupido för att äta sallad

Alice

Sen satt vi bara kvar där och pratade och var hur mätte som helst. Jonas gick också förbi och visade upp sinfyllepiercing som man råkat göra under valborg. 

Efter lunchen gick vi vidare. 

Nämligen till Storken. Där satt vi ganska länge och pratade mest

nu ska jag återgå till mitt filosoferande och hoppa över till ämnet: engelska. (nationella imorgon aaakey)

the woman is...

kvalborg:


valborg:

finalborg:
The Seventh Victim (1943) (gif)
haha skoja bara. men braaaa helg och nu är allt som vanlig igen typ.

trouble seems, trouble seems to follow you.

from the Eternity perfume commercial (gif)
maj börjar med bra helg och så undrar man alltid varför man trott att det ska känna så himla rätt när det egentligen inte gör det. peter björn and john räddar mig ut ur allt lite. RSS 2.0