god jävla jul

okej jag vet inte riktigt vad jag tänkte när jag ställde en fråga på en blogg med en statistik som är rostigare än carl bildt.... syftet var väll att se om ni få läsare fortfrande lever. men jag antar att ni har bättre saker för er. nu säger jag hejdå till halstabletterna, dubbla halsdukarna och sena ul-bussar, i'm off to norge!!! 

i don't know what you do but you do it well

den där obehagliga balansen mellan att inte veta om man ska vara nedlåtande djup eller full av dålig sarkasm. den. gungar tankarna mellan om jag ska sitta och detaljera hur otroligt kär jag är just nu eller vad jag ska göra på nyårsafton. alltså vad vill ni höra? det är efterfråga aka utbud, jalla! ska jag berätta om hur hans läppar smakar och hur jag sveper in i en kärleksdimetionen varje gång jag når favoritdelarna av hans kropp, eller ska jag berätta om hur jag ska dansa runt i oslo och dricka norsk öl för att fira det nya året? valet är fritt, havet är djup och vinter är otroligt jobbigt så jag vill skrivaaaaaaaaaaaaa

har sett för många two and a half men-avsnitt

nattkreativiteten är igång! haha skoja bara. har bara känt mig då himla socialt isolerad idag och jag känner att jag måste dela med mig av hur jobbigt sjuk jag är. och att det verkligen inte går över. spelar ingen roll hur många fisher man fresh jag äter eller hur mycket te med honung jag dricker eller hur många filtar jag ligger under. ingenting hjälper och jag vill bara bli frisk. vill hinna köp klart de sista julklapparna, prata som en normal människa och hångla. i-lands problem deluxe. aja    gör mig frisk!!!!!! 

RSS 2.0