if u listen close u can hear my teardrops drop drop drop

jag grät på bussen idag. jag vet inte riktigt varför. det kanske var han, det kanske var jag. det kanske var hela den här fucking världen som försöker efterlikna något. men jag grät i alla fall. inte högt, tyst. för mig själv. ingen såg, tror jag. jag lyssnade på någon konstig hiphoplåt och sen kändes hjärtat allldelses sådär tungt och munnen gjorde desperata rörelser efter att lipa. men jag bet ihop, och grät. jag satt längst längst bak i bussen. duvet där man har utblick över alla passarerare men ingen ser en. själv sitter man nersjunken längst bak, lyssnar på dålig hiphop, och gråter. 

defy laws

Rebus-Film Nr. 1, Paul Leni, 1925
Le Vampire, Jean Painlevé, 1945
i ärlighetens namn. 
 
 

hokuspokusfokus

fokusera, focus, enfocar, concentrer, konzentrieren, foco, enfokusigi, 集中, ფოკუსირება okej det spårade ur lite med georgiskan där, men syftet är väll att även fast ens balansorgan sitter på plats är allting annat ändå så jäkla ostaaaaaabilt

fem år senare

det är ganska ironiskt hur mediatrenderna rullar förbi och till sist ligger bloggen långt bak i ens datorarkiv. nostalgikick nästan att skiva inlägg här. det slog mig hur läskigt det är att se sin egna tonår passera förbi, upptäcka att de där kärlekssångerna man skrev inte griper tag i en sextonårshjärta längre. som att hitta sitt ex på facebook och se att han gillar alla "gilla-den-här-sidan-om-du-blablabla". jag går för övrigt sista gymnasieåret och minns fortfarande mina darrade ben första skoldagen, men snart skriker man hesa studentrop och gymnasietiden faller ner i ens ungdomsminne för att maka plats för nya upptäckter. jag menar tiden går så jävla fort och innan man hinner vända blicken är tåget påväg åt ett annat håll, det liksom svänger hela tiden och man undrar när vägen ska sluta guppa och man stirrar ut genom fönstret i hopp om att hitta en ljus destination man kan sätta sin solstol på och hitta ro. den dagen den picknickkorgen. okej seriös å sido, vad hände med min nyblommade artonårspuls som slogs i tackt med reaggemusiken på ölluktande krogar? det typ vissnade bort och jag försöker trösta mig med att bli civilekonom och tjäna jätte mycket cash och lurra upp ett kribbe. hejdå.

RSS 2.0